26 June 2013

Wordless Wednesday : Yoga

Trying to do yoga everyday. I am a beginner. :)



22 comments:

  1. sy pn mau try ni yoga...tp takut silap buat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. gaby, kalau takut ko cuba tinguk dulu di youtube baru ko buat hihi

      Delete
  2. Macam banyak gambar-gambar kamu and other blogger yang sia nampak buat yoga o. Kamu ada buat tag ka something hehee.

    ReplyDelete
  3. woohoo..yoga! sa nda tau la bila ada masa mo yoga yoga ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..di tilam pun blh..time ko bgn pagi

      Delete
  4. I think i'll stick with the basic workout routine..tpi skali skala mau jga la kasi masuk2 yoga ni hehe mcm sexayyy ba klu yoga2 kan haha.. all the best to you Stella!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..bah kasi masuk moi..blh bah tu jg hehe

      Delete
  5. itu dia!! itu baru brp pose kann.... bisuk2 tmbh pose lain lg.. :p

    ReplyDelete
  6. yoga photos are becoming viral in instagram. haha. feel like doing the same too, not the photo, but real yoga. ;)

    ReplyDelete
  7. Patutlah slim saja...wlu byk mkn kek tetap menten...

    ReplyDelete
    Replies
    1. adidi..sis baru ja start ni yoga ni haha

      Delete
  8. siok o..saya pun mau try buat la ni...:)

    ReplyDelete
  9. wah kamu semua ni kan geng yoga suda sama c wency and sis wyne kan..

    ReplyDelete
  10. Wah, so u're into yoga lately! Tried once, but found it real tough. Bones also cracking. Lol!

    ReplyDelete
    Replies
    1. do it slowly..follow our body phase at first..:)

      Delete
  11. woot woot yoga!.. good for you.

    I am currently doing 100 squats a day thing.. ngee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...