21 March 2012

Wordless Wednesday: Gabriel's Portrait


My cute little pie will turn 7 months old in 3 days.. :D


27 comments:

  1. comel ooo...cute mata dia. hehe ada piuk lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..itu yg tambah kiut kali tu kan Michelle. Ikut daddy dia, ada piuk.. :)

      Delete
  2. Adui punya cute your cutey pie ni ada piok lagi dia senyum

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ikut daddy dia tu Rose. Sya ni teda piok..haha!

      Delete
  3. Andu..cumilnya baby ko stella.. Besar suda dia kan..

    ReplyDelete
  4. Waa...Cute nya baby ko...Mcm cina lagi tu...Bikin geram oo kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bah, sebab ada keturunan Cina jg kan hehehe..Bikin geram kan ;)

      Delete
  5. comel sgt baby stel.. geramnye..

    ReplyDelete
  6. hye sis..comelnye baby u..hehe..btw, thnx sbb berminat dgn tshirt tu..sy gune poslaju utk penghantaran ke sabah tp sis kene tmbah rm9 utk kos penghantaran.. utk more detail, sis boleh add cheqppjoy shop page ye..

    https://www.facebook.com/CheqppjoyShop

    thnx :)

    ReplyDelete
  7. handsome boy. tambah lagi ada tu dimple dia :)

    ReplyDelete
  8. Ni mau print besar lekat d wall rumah ni.. Kiut btul o... :)

    ReplyDelete
  9. He got dimple!!!! Very cute when he smile! :)

    mt

    ReplyDelete
  10. so photogenic n he got dimple ni..cute...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya.. kalau dia nmpk kamera, pandai tingu ni..

      Delete
  11. mmg photogenic la. he's so cute & adorable :)

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. Thanks! thanks again for visiting here :)

      Delete
  13. Comel oh si Gabriel ni Stel. Hehe..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...